VERZENDING

Wil je een bestelling plaatsen in onze FITELASTIX webshop? Dan wil je vast en zeker zo snel mogelijk aan de slag met onze weerstandsbanden. Dat begrijpen wij en daarom zorgen we ervoor dat je bestelling binnen afzienbare tijd bij jou wordt bezorgd. We versturen onze (brievenbus)pakketten met onze vertrouwde partners PostNL en DPD. Ook bieden we een optie voor 'Lokale bezorging'.

Levertijd

Onze levertijd in Nederland is 1-2 werkdagen en naar België 2-3 werkdagen. Deze levertijd geldt voor zowel de ‘Standaard verzending’ met PostNL/DPD als de 'Lokale bezorging'. Ben je niet thuis? Geen probleem! Bestellingen tot en met 4 weerstandsbanden worden verstuurd als brievenbus pakket.

Kosten

Bestellingen vanaf € 35 worden gratis met PostNL/DPD verstuurd. Een 'Lokale bezorging' is altijd gratis. Voor een ‘Standaard verzending’ in Nederland en België betaal je € 3,95 verzendkosten. De lokale bezorgoptie verschijnt in het betaalproces op het moment dat het opgegeven bezorgadres binnen 15 kilometer van ons verzendadres ligt.

Bestelling volgen

Bestelling geplaatst? Dan krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een overzicht van jouw bestelling. Met de verzendwijzen ‘Gratis verzending’ en ‘Standaard verzending’ sturen we je een Track & Trace op het moment dat jouw bestelling is verwerkt. Heb je gekozen voor de ‘Lokale bezorging’? Dan bezorgen we het product zonder Track & Trace (en waar nodig met behulp van het telefoonnummer en eventuele afleverinstructies).